Service


Inleiding

Goede service staat bij ons centraal! Wij bieden u de gewenste ondersteuning die u mag verwachten om onbezorgd gebruik te kunnen blijven maken van uw vervoermiddel.

Is uw vervoermiddel kapot? Laat hem dan vakkundig door onze vakmensen repareren in onze moderne werkplaats.

Voorkom dure reparaties: geef uw vervoermiddel daarom regelmatig een onderhoudsbeurt. Zo blijft u langer veilig en comfortabel rijden. Dit is ook belangrijk in verband met de garantievoorwaarden. Neem contact met ons op voor het maken van een afspraak.


Partners

Goede service staat bij ons centraal! Wij bieden u de gewenste ondersteuning die u mag verwachten om onbezorgd gebruik te kunnen blijven maken van uw vervoermiddel. Onderhoud of reparatie kunnen wij in eigen beheer uitvoeren.

Voor uitgebreidere onderhoudsbeurten of complexere reparaties aan de vervoermiddelen van het merk Paxster werkt Rood-Runner Nederland nauw samen met een aantal professionele partners. Voor deze werkzaamheden worden wij geassisteerd door BOVAG garage Automobielbedrijf Schapendonk in Berkel-Enschot (https://autobedrijfschapendonk.nl) en MAAT E-Mobility in Alblasserdam (E-Mobility - Elektrische bedrijfsvoertuigen - Kopen, huren & leasen (maat4pl.nl)).


Tips voor onderhoud

U kunt natuurlijk zelf ook veel doen aan het onderhoud van uw vervoermiddel. Maak het vervoermiddel bijvoorbeeld regelmatig goed schoon. Wij geven u graag advies.

Controleer daarnaast uw vervoermiddel regelmatig op loszittende onderdelen, roestplekken, scheurtjes en verbogen onderdelen. Als er iets verbogen is, kunt u het beter vervangen. Want door terugbuigen wordt het materiaal meestal iets zwakker.

En controleer of bewegende delen piepen of speling vertonen, en controleer of de bandenspanning in orde is, er voldoende profiel op de banden zit en er geen slagen in het wiel zitten.


Onderdelen

Wij leveren ook losse onderdelen voor uw vervoermiddel. De veelgevraagde onderdelen zijn in principe uit voorraad leverbaar. Onderdelen die niet direct op voorraad zijn kunnen in de meeste gevallen binnen enkele dagen geleverd worden.

Wij bieden:

  • Dé originele onderdelen
  • Hoge mate van beschikbaarheid
  • Snelle levering overal in Nederland
  • Professionele ondersteuning
  • Deskundig voorraadbeheer
  • Scherpe prijzen

Direct onderdelen bestellen? Stuur een email naar info @ rood-runner.com.


Accessoires

Alle accessoires voor uw vervoermiddel zijn direct leverbaar uit voorraad.

Neem gerust contact met ons op voor de mogelijkheden.


Handleidingen

Bent u uw handleiding kwijt? Geen probleem!

Neem gerust contact met ons op; op uw verzoek sturen wij u geheel vrijblijvend een nieuwe (digitale) handleiding toe.


Help & Service video's

Verloopt het rijklaar maken van uw vervoermiddel niet naar wens of ervaart u problemen met het gebruik er van?

Wellicht dat het instrumentarium u niet duidelijk is?

Dan verwijzen wij u naar ons YouTube kanaal met daarop veel instructiefilmpjes. 


Onze merken: