Want uw organisatie wil/moet efficiënter werken omdat marges onder druk staan en er een groter bewustzijn van de kosten is. Daarnaast kampt u met een groter wordende werkdruk (“just in time”) en laat u uw medewerkers dagelijks vele uren lopen omdat u te maken krijgt met steeds groter wordende werkvloeren.
Door het inzetten van onze mobiliteitsoplossingen wordt het mogelijk grote(re) afstanden te overbruggen en de looptijd op de werkvloer tot ca. 1/3 te reduceren. Met als gevolg tijdwinst voor de werknemeren meer opbrengsten voor de werkgever. En u creëert een innovatief en groen imago!
Voor uw medewerkers wordt de werkdruk verlaagd, de inzetbaarheid verhoogd en verlengd (voor de minder valide werknemers/senioren) en het werkplezier flink vergroot.
De vervoermiddelen zijn ideaal voor gebruik in werkomgevingen met grote vloeroppervlakken of waar grote afstanden worden afgelegd, in zowel de profit als non-profit sector. De toepassingsgebieden zijn legio:
De Trike 400 is een compacte en wendbare trekkar, geschikt voor het transporteren van veel of weinig karren of gewicht. Het is tevens inzetbaar als persoonlijk vervoermiddel en is, mede door de 3 grote luchtbanden, uitermate geschikt voor outdoor gebruik.
Lees meer >De HT-400 XL wordt gebruikt voor het trekken, duwen en sturen van zware lasten. Verkrijgbaar in verschillende sterkten, bouwgroottes en opbouw zorgt het voor een toename van de productiviteit, veiligheid en vermindert de lichamelijke belasting.
Lees meer >De gebruiksvriendelijke Wodcar is een elektrische 4-wieler. Het oerdegelijke vervoermiddel is geschikt te maken voor allerlei toepassingsgebieden door het aanbrengen van custom-made te maken (afsluitbare) cargo-boxen, gereedschapskisten of manden.
Lees meer >De moderne E-Nova is een compacte en wendbare zittrekker met 3 hoge luchtbanden, geschikt voor diverse toepassingen in openbare ruimtes. De aanpasbare achterbouw kan worden uitgevoerd met verschillende hulpmiddelen en koppelingen.
Lees meer >Er wordt op Linkedin veel geschreven over zero emissie zones voor stadslogistiek. Ook veel onzin. Zoals dat veel binnensteden in 2025 op slot gaan voor dieselbusjes en -vrachtwagens. Simpelweg niet waar! Wat is er wel bekend?
De wereldwijde markt voor micromobiliteit heeft een omvang van zo’n €90 miljard. Dat is een van de conclusies van een onderzoek van adviesbureau Boston Consulting Group (BCG).
Chauffeurstekort, afnemende bereikbaarheid, toenemende regelgeving, maar ook het bestelgedrag van ondernemers; het zijn slechts een paar pijnpunten in de groeiende problematiek rondom de bevoorrading van de horeca in de stadscentra. Wat moet er gebeuren, en belangrijker: zijn er oplossingen?
In de wereld van mobiliteit is er iets (mis) met de laatste kilometers totdat de winkel, het bedrijf of de individuele klant wordt bereikt voor bevoorrading en bezorging. Deze ‘kilometers’ zijn prijzig, tijdrovend, vaak nog vervuilend, onveilig en ook hinderlijk.
Ondernemers worden door overheidsmaatregelen steeds meer richting elektrisch rijden gestuurd. Zo komen er de komende jaren zero-emissiezones in 30 tot 40 gemeenten. Het opladen van elektrische bestel- en vrachtauto’s is daarbij vaak een bottleneck.