Want uw organisatie wil/moet efficiënter werken omdat marges onder druk staan en er een groter bewustzijn van de kosten is. Daarnaast kampt u met een groter wordende werkdruk (“just in time”) en laat u uw medewerkers dagelijks vele uren lopen omdat u te maken krijgt met steeds groter wordende werkvloeren.
Door het inzetten van onze mobiliteitsoplossingen wordt het mogelijk grote(re) afstanden te overbruggen en de looptijd op de werkvloer tot ca. 1/3 te reduceren. Met als gevolg tijdwinst voor de werknemeren meer opbrengsten voor de werkgever. En u creëert een innovatief en groen imago!
Voor uw medewerkers wordt de werkdruk verlaagd, de inzetbaarheid verhoogd en verlengd (voor de minder valide werknemers/senioren) en het werkplezier flink vergroot.
De vervoermiddelen zijn ideaal voor gebruik in werkomgevingen met grote vloeroppervlakken of waar grote afstanden worden afgelegd, in zowel de profit als non-profit sector. De toepassingsgebieden zijn legio:
De Trike 400 is een compacte en wendbare trekkar, geschikt voor het transporteren van veel of weinig karren of gewicht. Het is tevens inzetbaar als persoonlijk vervoermiddel en is, mede door de 3 grote luchtbanden, uitermate geschikt voor outdoor gebruik.
Lees meer >De HT-400 XL wordt gebruikt voor het trekken, duwen en sturen van zware lasten. Verkrijgbaar in verschillende sterkten, bouwgroottes en opbouw zorgt het voor een toename van de productiviteit, veiligheid en vermindert de lichamelijke belasting.
Lees meer >De gebruiksvriendelijke Wodcar is een elektrische 4-wieler. Het oerdegelijke vervoermiddel is geschikt te maken voor allerlei toepassingsgebieden door het aanbrengen van custom-made te maken (afsluitbare) cargo-boxen, gereedschapskisten of manden.
Lees meer >De moderne E-Nova is een compacte en wendbare zittrekker met 3 hoge luchtbanden, geschikt voor diverse toepassingen in openbare ruimtes. De aanpasbare achterbouw kan worden uitgevoerd met verschillende hulpmiddelen en koppelingen.
Lees meer >Meer dan de helft van alle nieuw aangeschafte bromfietsen in 2022 was elektrisch, zo blijkt uit cijfers van RAI Vereniging, BOVAG en datacenter RDC. In de eerste vier maanden van 2022 nam het aandeel 'elektrisch' in de nieuwverkopen van bromfietsen toe naar 50,16 procent ten opzichte van 30,8 procent in dezelfde periode in 2021.
We moeten toe naar een andere benadering van mobiliteit. Waar mobiliteitsbeleid nu nog vaak het domein is van ingenieurs, techneuten en economen, zou ik graag zien dat we de komende jaren vanuit een meer sociaal vertrekpunt naar mobiliteit kijken. Nodig is een mobiliteitsbeleid waarin niet het materieel en de technische oplossingen, maar de mens centraal staat.
Over ‘verdozing’ van het landschap is veel te doen. Maar hoeveel en wat voor ruimte claimt de logistiek nu eigenlijk en hoe verhoudt dat ruimtebeslag zich tot economische waarde en duurzame ontwikkeling?
Gemeenten worstelen met de complexe invoering van zero-emissie stadslogistiek (ZES). Daardoor komen ambities in gevaar om vanaf 2025 toeleveranciers alleen de (binnen)stad in te laten rijden – of varen – op elektriciteit of waterstof. Dat blijkt uit een rondgang langs een aantal middelgrote gemeenten.
Zakelijke mobiliteit, er verandert veel én snel. Tijd om experts al die ontwikkelingen te laten duiden en ondernemers te helpen beslissingen te nemen. Daarom: de Business Mobility Week.